Magunkról

Szervezők

Pipis Bernát

Pipis Bernát


Először egy QUAD fertőzött meg egy rendezvényen, majd találkoztam egy motorosszános sráccal, ő már járt akkor Erdélybe. Bosszantott, hogy Ariel finnországi motorosszán túrájára mennyire nincs jelentkező, gondoltam, akkor próbáljuk meg Erdélyben. Bejött.
Nem tudom mi volt a hiba? Talán az ár!
Már 4-5. éve járok Erdélybe motorosszánozni, nem bírom abba hagyni.

Schmuck Ádám

Schmuck Ádám

A sípályákon mindig nagy áhítattal néztem a motoros szánokat, hogy jó lenne kipróbálni egyet, de sajnos Ausztriában, ahova síelni járunk az egyesülettel tilos a használata. Erdélyben találtunk egy kedves ismerőst akivel kialakítottuk a Slide SC. motoros szán központját. Itt azóta mint túravezető tevékenykedek társaimmal és próbálom minden sebesség, motor és quad őrültnek megmutatni Erdély szépségét a motorosszánok segítségével. Nagyon élvezetes vezetni, minden túra egy új élmény a nem tervezett elakadásokkal új útvonalakkal. Gyere próbáld ki Te is.

Harangi Ariel

Harangi Ariel

A hármas legfiatalabb tagjaként gyermekkorom óta a szabadtéri sportok bűvöletében élek. Aktív triatlon pályafutásom befejezése után az amatőr sportot és az ehhez kapcsolódó egészséges életformát igyekszem népszerűsíteni. Vendéglátóipari végzettségemnek és szakmai tapasztalataimnak köszönhetően sokat segítek a vendégek ellátásának, és elhelyezésének megszervezésében.

Slide SC 2005-2019 © Minden jog fenntartva.
4Step: keresőoptimalizálás